ALS tilbyder mikrobiologiske og kemiske analyser af fødevarer, jord, vand, luft og bygningsmaterialer.
 
ALS er akkrediteret af DANAK efter ISO 17025

Seneste nyheder

ANALYSE FOR PFAS I VAND EFTER TOP-ASSAY

09/04/2018
ALS har udviklet en metode kaldet TOP (Total Oxidizable Perfluoralkyl Precursors) til at bestemme den totale mængde af PFAS-forbindelser i vandprøver. Vi kan derfor i tillæg til vores standard PFAS-analysepakker nu også tilbyde analyse for PFAS i vand, der er forbehandlet med TOP-assay, hvor alle PFAS-forbindelser i prøven oxideres med persulfat til mindre molekyler, som efterfølgende analyseres med vores standard... Læs mere »

PRIORITETSLEVERING HOS ALS DENMARK

01/03/2018
ALS tilbyder nu to nye services, som kan bestilles i tillæg til vores almindelige analyser: ALS Prioritet – Tidlig fremsendelse af analyseresultater på leveringsdagen
ALS Nemt – Indlevér ét glas og en pose med jord pr. prøve i stedet for to glas og en pose Læs mere om ALS Prioritet og ALS Nemt i vores produktblad eller her på siden  Læs mere »

NYE DRIKKEVANDSPAKKER

27/02/2018
Vi har opdateret  vores analysepakker for drikkevand, så de følger den nye drikkevandsbekendtgørelse nr. 1147/2017 samt Miljøstyrelsens udkast til ”Vejledning om vandkvalitet og tilsyn med vandforsyningsanlæg af 8/12/2017.” De opdaterede analysepakker kan ses via nedenstående link:  Ny drikkevandsbekendtgørelse (pdf) Se... Læs mere »

ANALYSE AF MIKROPLAST I VAND

26/10/2017
Plastik findes overalt omkring os, og udbredelsen af mikroplast anerkendes i stigende grad som et problem. Mikroplast er defineret som meget små plastikfragmenter (1 nm til 5 mm) og dannes utilsigtet, når større plastikprodukter disintegrerer, men tilsættes også bevidst til visse produkter. Der er talrige kilder til mikroplast såsom partikler fra veje og dæk, vask af syntetiske fibre og syntetisk græs. ALS tilbyder nu... Læs mere »

ALS Denmark A/S

Bakkegårdsvej 406 A
3050 Humlebæk
Telefon : 49 25 07 70
Email : info.hmb@alsglobal.com

Online Services

TRANSPORT OG EMBALLAGE
Bestil afhentning og emballage her

ONLINE RESULTATER
Følg dine prøver her

REKVISITIONER
Download analyserekvisitionen her