Fødevareanalyser

ALS Denmark tilbyder et bredt udvalg af mikrobiologiske og kemiske analyser af fødevarer.
Vores laboratorium er akkrediteret af DANAK til at udføre fødevareanalyser efter ISO 17025.
ALS Denmark tilbyder et bredt udvalg af mikrobiologiske og kemiske analyser af fødevarer.
 
Analyserne udføres akkrediteret efter ISO 17025 enten hos ALS Denmark (mikrobiologi), ALS Tjekkiet (Kemi), ALS UK (Kemi)   eller hos en af vores kompetente underleverandører (kemi).

FØDEVAREANALYSER

ALS Denmark tilbyder et bredt udvalg af fødevareanalyser til fordelagtige og konkurrencedygtige priser. Vores dedikerede salgsteam med fødevare- og laboratoriebaggrunde giver personlig service og finder skræddersyede løsninger til netop dine ønsker og behov. Vi udfører analyser på mange forskellige typer fødevarer (kød, fisk, mejeriprodukter, etc.) og leverer hurtige resultater med en letforståelig analyserapportering.

I fødevareprøver udfører vi blandt andet:

  • Mikrobiologiske analyser for bl.a. Listeria, E. coli, Salmonella og Campylobacter
  • Bestemmelse af næringsdeklarationsparametre (energi, kulhydrater, protein etc.)
  • Kemiske analyser for allergener, mycotoxiner og tungmetaller

I søgeboksen ovenfor kan du søge blandt vores analyseparametre og få information omkring vores metoder, detektionsgrænser og leveringstider. Oversigten indeholder kun et udvalg af vores standardanalyser, men ingen analyser er umulige for os, så har du specifikke ønsker, vil vi gøre vores bedste for at opfylde dem.

Kontakt os venligst for at høre nærmere om analysemuligheder for fødevarer.