Seneste nyheder

Nyt mikrobiologisk analyselaboratorium

21/10/2014

ALS primære formål er at hjælpe vore kunder til at træffe de rigtige beslutninger, ved konsekvent at give pålidelige, reproducerbare analytiske data - af højeste kvalitet.

ALS er en virksomhed med moderne laboratoriefaciliteter, der servicerer alle typer af fødevarekunder. Vore laboratorier er udstyret med et bredt spektre af State-of-the-art instrumenter, systemer og procedurer. Vi kan derfor tilbyde vore kunder analyser og service af høj værdi, baseret på teknisk kvalitet  og ekspertise og værdifuld on-time levering af resultater. ALS er akkrediteret under DANAK, som løbende overvåger kvaliteten i vores analyser.

Mængden af mikrobiologiske organismer i vore fødevarer er en af de vigtigste indikatorer på kvaliteten af den pågældende vare. Tilstedeværelsen af visse mikroorganismer tyder ofte på fejlagtig håndtering, opvarmning eller afkøling, eller forkert opbevaring af produktet. Visse mikroorganismer er patogene og gør mennesker syge. Derfor er det vigtig altid at holde styr på hygiejnen og arbejdsgangene i enhver produktion. En måde at sikre sig, at kvaliteten af de varer der sendes på gaden er i orden, er analytisk kontrol af hhv. råvarer og færdigvarer.

Derfor er det også med stolthed at vi kan fortælle, at vores helt nye mikrobiologisk laboratorie, netop er blevet indviet og er klar til at servicere vore kunder. Vi har fået flere m2 og bedre faciliteter. Herved kan vi hjælpe endnu flere kunder med stadig større kompetence og ekspertise.  Vi vil også fremover, med vores nye faciliteter, bestræbe os på at være det laboratorium, der yder den bedste faglige rådgivning og service.