-
-
Analyseparameter: Detektionsgrænse: Collagen 0.1 g/100g 3010.95 Collagen i levnedsmiddel
Pakkeinformation
Utilgængelig
10 Arbejdsdage
1
Fødevarer
Egen emballage
BS 4401-11:1995
Nej
-
-
-
Analyseparameter: Detektionsgrænse: Fedt (Röse Gottlieb) 0.1 g/100g 3013.53 Fedt i levnedsmiddel, Röse Gottlieb
Pakkeinformation
Utilgængelig
7 Arbejdsdage
1
Fødevarer
Egen emballage
Röse Gottlieb
Ja
-
-
-
Analyseparameter: Detektionsgrænse: Fedt (by Gerber) 0.1 % 3013.52 Fedt i levnedsmiddel, by Gerber
Pakkeinformation
Utilgængelig
7 Arbejdsdage
1
Fødevarer
Egen emballage
ESGM-C011
Ja
-
-
-
Analyseparameter: Detektionsgrænse: Fedt 0.1 g/100g 3013.58 Fedt i levnedsmiddel, ASU L 17.00-4, mod
Pakkeinformation
Utilgængelig
7 Arbejdsdage
1
Fødevarer
Egen emballage
ASU L 17.00-4, mod., gravimetric
Ja
-
-
-
Analyseparameter: Detektionsgrænse: Fedt i tørstof (FIT) 0.1 % 3013.94 Fedt i tørstof (FIT) i levnedsmiddel
Pakkeinformation
Utilgængelig
7 Arbejdsdage
1
Fødevarer
Egen emballage
ESGM-C015
Ja
-
-
-
Analyseparameter: Detektionsgrænse: Fedt (Röse Gottlieb) % 3013.57 Fedt i levnedsmiddel, Röse Gottlieb
Pakkeinformation
Utilgængelig
7 Arbejdsdage
1
Fødevarer
Egen emballage
Röse Gottlieb
Ja
-
-
-
Analyseparameter: Detektionsgrænse: Fedt, sum 0.1 g/100g 8654 Fedt i levnedsmiddel, NMR
Pakkeinformation
Utilgængelig
7 Arbejdsdage
1
Fødevarer
Egen emballage
NMR
Ja
-
-
-
Analyseparameter: Detektionsgrænse: Fedt, sum 0.1 g/100g Kulhydrat (total) 1 0.1 g/100g Protein 0.1 g/100g Aske g/100g Vand 0.10 % 8710 Kort Næringsdeklaration i levnedsmiddel
Pakkeinformation
Utilgængelig
6 Arbejdsdage
1
Fødevarer
Egen emballage
NMR / Council Directive 90/496/EEC / Dumas Leco Nitrogen / BS 4401 Part 1 1998 Com. Reg. 152/2009 / AOAC 16 Ed.
Delvis
1 Ikke-akkrediteret
-
-
-
Analyseparameter: Detektionsgrænse: Sensorik - Energiindhold 1 kJ/100 ml Energiindhold 1 kcal/100 ml Fedt g/100 ml Mættede fedtsyrer, korrigeret g/100 ml Monoumættede fedtsyrer, korrigeret 1 g/100 ml Polyumættede fedtsyrer, korrigeret 1 g/100 ml Kulhydrat (tilgængelige) g/100 ml Sukkerarter, sum g/100 ml Glycose g/100 ml Fruktose g/100 ml Laktose g/100 ml Maltose g/100 ml Sakkarose g/100 ml Kostfibre g/100 ml Protein g/100 ml Natrium (Na) mg/100 ml Salt 0.0012 % Aske g/100 ml Vand g/100 ml 8571 Næringsstofanalyse - Flydende i levnedsmiddel
Pakkeinformation
Utilgængelig
15 Arbejdsdage
1
Fødevarer
Egen emballage
- / Beregning/calculation / CZ SOP D06 04 451 / CSN EN 12630 / CZ SOP D06 04 465 (AOAC Metod 985.29) / CZ SOP D06 04 475 / CZ SOP D06 02 001 / CZ SOP D06 04 458 / CZ SOP D06 04 452
Delvis
1 Ikke-akkrediteret
-
-
-
Analyseparameter: Detektionsgrænse: Energiindhold KJ/100 g Energiindhold kcal/100 g Fedt g/100g Mættede fedtsyrer, korrigeret g/100g Monoumættede fedtsyrer, korrigeret 1 g/100g Polyumættede fedtsyrer, korrigeret 1 g/100g Kulhydrat (tilgængelige) g/100g Sukkerarter, sum g/100g Glycose g/100g Fruktose g/100g Laktose g/100g Maltose g/100g Sakkarose g/100g Kostfibre g/100g Protein g/100g Natrium (Na) g/100g Aske g/100g Vand 0.10 g/100g 8572 Næringsstofanalyse - Fast i levnedsmiddel
Pakkeinformation
Utilgængelig
15 Arbejdsdage
1
Fødevarer
Egen emballage
Beregning/calculation / CZ SOP D06 04 451 / CSN EN 12630 / CZ SOP D06 04 465 (AOAC Metod 985.29) / CZ SOP D06 04 475 / CZ SOP D06 02 001 / CZ SOP D06 04 458 / CZ SOP D06 04 452
Delvis
1 Ikke-akkrediteret
-
-
-
Analyseparameter: Detektionsgrænse: Fedtsyreprofil g/100g Capronsyre C6.0 g/100g Caprylsyre C8.0 g/100g Caprinsyre C10.0 g/100g Laurinsyre C12.0 g/100g Myristinsyre C14.0 g/100g Myristolein syre C14.1 g/100g Pentadekansyre C15.0 g/100g Palmitinsyre C16.0 g/100g Palmitoleinsyre C16:1 g/100g Heptadekansyre C17.0 g/100g Heptadekensyre C17.1 g/100g Stearinsyre C18.0 g/100g Oliesyre C18.1 g/100g Linolsyre C18.2 g/100g Linolensyre C18.3 (Omega 3) g/100g Linolensyre C18.3 (Omega 6) g/100g Octadecatetran syre C18.4 g/100g Arachinsyre C20.0 g/100g Gadoleinsyre C20.1 g/100g Eicosatriensyre C20.2 g/100g Eicosatriensyre C20.3 (Omega 3) g/100g Eicosatriensyre C20.3 (Omega 6) g/100g Arakidonsyre C20.4 (Omega 3) g/100g Arakidonsyre C20.4 (Omega 6) g/100g Eicosapentaensyre C20.5 g/100g Behenic syre C22.0 g/100g Cetolsyre C22.1 g/100g Docosatetraniksyre C22.4 (omega 6) g/100g Clupanodonsyre C22.5 g/100g Docosahexaensyre C22.6 g/100g Lignocerinsyre C24.0 g/100g Fedt, sum 0.1 g/100g Heraf mættede fedtsyrer 0.01 g/100g Monoumættede fedtsyrer 0.01 g/100g Polyumættede fedtsyrer 0.01 g/100g Total omega-3 fedtsyrer 0.01 g/100g 8553 Fedtsyreprofil i levnedsmiddel
Pakkeinformation
Utilgængelig
10 Arbejdsdage
1
Fødevarer
Egen emballage
BS/EN ISO 12966-2 2011+ISO 5509:1990 / NMR
Delvis
-
-
-
8660 Fosfatase i levnedsmiddel
Pakkeinformation
Utilgængelig
10 Arbejdsdage
1
Fødevarer
Egen emballage
$ 64 LFGB
Nej
-
-
-
3028.02 Fosfatase i levnedsmiddel, Aschaffenburg & Mullen (A & M)
Pakkeinformation
Utilgængelig
10 Arbejdsdage
1
Fødevarer
Egen emballage
Aschaffenburg & Mullen (A & M)
Ja
-
-
-
Analyseparameter: Detektionsgrænse: Protein 0.1 g/100g 8642 Protein i levnedsmiddel, Dumas Leco
Pakkeinformation
Utilgængelig
7 Arbejdsdage
1
Fødevarer
Egen emballage
Dumas Leco Nitrogen
Ja
-
-
-
Analyseparameter: Detektionsgrænse: Transfedtsyrer 0.1 % 8655 Transfedtsyrer i levnedsmiddel
Pakkeinformation
Utilgængelig
10 Arbejdsdage
1
Fødevarer
Egen emballage
BS/EN ISO 12966-2 2011+ISO 5509:1990
Ja
-
-
-
Analyseparameter: Detektionsgrænse: Protein 0.1 g/100g 3010.55 Protein i levnedsmiddel
Pakkeinformation
Utilgængelig
1
Fødevarer
Egen emballage
Dumas Leco Nitrogen
Ja
-
-
-
Analyseparameter: Detektionsgrænse: Vand 0.10 % 3010.57 Vand i levnedsmiddel %
Pakkeinformation
Utilgængelig
1
Fødevarer
Egen emballage
AOAC 16 Ed.
Ja
-
-
-
Analyseparameter: Detektionsgrænse: Vand g/100g 3010.60 Vand i levnedsmiddel g/100g
Pakkeinformation
Utilgængelig
1
Fødevarer
Egen emballage
AOAC 16 Ed.
Ja
-
-
-
Analyseparameter: Detektionsgrænse: Tørstof ved 105°C g/100g 3010.66 Tørstof ved 105 °C i levnedsmiddel
Pakkeinformation
Utilgængelig
1
Fødevarer
Egen emballage
LC/UV
Ja
-
-
-
Analyseparameter: Detektionsgrænse: Vand i olier %
-
-
-
Analyseparameter: Detektionsgrænse: Fruktose g/100g Glycose g/100g Laktose g/100g Maltose g/100g Sakkarose g/100g Sukkerarter, sum g/100g 8511 Sukkerarter, faste prøver
Pakkeinformation
Utilgængelig
1
Fødevarer
Egen emballage
CSN EN 12630
Ja
-
-
-
Analyseparameter: Detektionsgrænse: Fruktose g/100 ml Glycose g/100 ml Laktose g/100 ml Maltose g/100 ml Sakkarose g/100 ml Sukkerarter, sum g/100 ml 8512 Sukkerarter, flydende prøver
Pakkeinformation
Utilgængelig
1
Fødevarer
Egen emballage
CSN EN 12630
Ja
-
-
-
Analyseparameter: Detektionsgrænse: Fedt (Werner Schmidt) 0.1 g/100g 3013.54 Fedt i levnedsmiddel, Werner Schmidt
Pakkeinformation
Utilgængelig
1
Fødevarer
Egen emballage
Werner Schmidt
Ja
-
-
-
Analyseparameter: Detektionsgrænse: Stivelse 2.2 % 3013.86 Stivelse i levnedsmiddel
Pakkeinformation
Utilgængelig
1
Fødevarer
Egen emballage
CZ SOP D06 04 466
Nej
-
-
-
Analyseparameter: Detektionsgrænse: Kolesterol 0.005 g/100g 3027.88 Kolesterol i levnedsmiddel
Pakkeinformation
Utilgængelig
1
Fødevarer
Egen emballage
AM/V/114
Ja
-
Næringsstoffer / Fødevarer (27) - Side 1 af 2