-
-
Analyseparameter: Detektionsgrænse: pH pH 6050.10 pH i levnedsmiddel
Pakkeinformation
Pris: Utilgængelig
Std. svartid: 1 Arbejdsdag
Discount groups: 1
Prøveart: Fødevarer
Emballage: Egen emballage
Metode: NMKL 179
Akkreditering: Ja
-
-
-
Analyseparameter: Detektionsgrænse: Aske g/100g 3010.56 Aske i levnedsmiddel
Pakkeinformation
Pris: Utilgængelig
Std. svartid: 7 Arbejdsdage
Discount groups: 1
Prøveart: Fødevarer
Emballage: Egen emballage
Metode: BS 4401 Part 1 1998 Com. Reg. 152/2009
Akkreditering: Ja
-
-
-
Analyseparameter: Detektionsgrænse: Mælkesyre % 3007.01 Mælkesyre i levnedsmiddel
Pakkeinformation
Pris: Utilgængelig
Std. svartid: 6 Arbejdsdage
Discount groups: 1
Prøveart: Fødevarer
Emballage: Egen emballage
Metode: Mod. US EPA 1668
Akkreditering: Ja
-
-
-
Analyseparameter: Detektionsgrænse: Mælkesyre % Myresyre % Propionsyre % Citronsyre % Eddikesyre % Ravsyre % Smørsyre % Pentansyre % Æblesyre % 8665 Organiske syrer i levnedsmiddel
Pakkeinformation
Pris: Utilgængelig
Std. svartid: 10 Arbejdsdage
Discount groups: 1
Prøveart: Fødevarer
Emballage: Egen emballage
Metode: Mod. US EPA 1668
Akkreditering: Ja
-
-
-
Analyseparameter: Detektionsgrænse: Peroxidase 0.01 µg/ml 3028.01 Peroxidase µg/ml i levnedsmiddel
Pakkeinformation
Pris: Utilgængelig
Std. svartid: 10 Arbejdsdage
Discount groups: 1
Prøveart: Fødevarer
Emballage: Egen emballage
Metode: Intern
Akkreditering: Nej
-
-
-
Analyseparameter: Detektionsgrænse: Vand 0.10 % 3010.59 Vand i levnedsmiddel
Pakkeinformation
Pris: Utilgængelig
Std. svartid: 5 Arbejdsdage
Discount groups: 1
Prøveart: Fødevarer
Emballage: Egen emballage
Metode: ESGM-C015
Akkreditering: Ja
-
-
-
Analyseparameter: Detektionsgrænse: Vand (Karl Fisher) 0.1 % 3010.80 Vand i levnedsmiddel, Karl Fisher
Pakkeinformation
Pris: Utilgængelig
Std. svartid: 5 Arbejdsdage
Discount groups: 1
Prøveart: Fødevarer
Emballage: Egen emballage
Metode: Karl Fischer
Akkreditering: Nej
-