-
-
Analyseparameter: Detektionsgrænse: Aerobe sporer 1 CFU/g 2033.71 Aerobe sporer i levnedsmiddel
Pakkeinformation
Utilgængelig
4 Arbejdsdage
1
Fødevarer
Egen emballage
ESGMM316
Nej
-
-
-
Analyseparameter: Detektionsgrænse: Aerobt kimtal ved 21 °C Pr. gr 2014.01 Aerobt kimtal ved 21 °C i levnedsmiddel, DS 2251:1983
Pakkeinformation
Utilgængelig
7 Arbejdsdage
1
Fødevarer
Egen emballage
DS 2251:1983
Nej
-
-
-
Analyseparameter: Detektionsgrænse: Anaerobe sulfitred. bakterier CFU/g 2038.00 Anaerobe sulfitred. bakterier i levnedsmiddel, NMKL 56
Pakkeinformation
Utilgængelig
4 Arbejdsdage
1
Fødevarer
Egen emballage
NMKL 56
Nej
-
-
-
Analyseparameter: Detektionsgrænse: Clostridium perfringens CFU/g 2035.50 Clostridium perfringens i levnedsmiddel, NMKL 95
Pakkeinformation
Utilgængelig
4 Arbejdsdage
1
Fødevarer
Egen emballage
NMKL 95
Nej
-
-
-
Analyseparameter: Detektionsgrænse: Coliforme bakterier 1 CFU/g 2018.04 Coliforme bakterier i levnedsmiddel, ISO 16649-2:2001
Pakkeinformation
Utilgængelig
3 Arbejdsdage
1
Fødevarer
Egen emballage
ISO 16649-2
Nej
-
-
-
Analyseparameter: Detektionsgrænse: Coliforme bakterier 1 CFU/g 2018.50 Coliforme bakterier i levnedsmiddel NordVal 036
Pakkeinformation
Utilgængelig
3 Arbejdsdage
1
Fødevarer
Egen emballage
NordVal 036
Ja
-
-
-
Analyseparameter: Detektionsgrænse: E. coli 1 CFU/ml 2130.06 E. Coli i levnedsmiddel, AOAC 991.14
Pakkeinformation
Utilgængelig
3 Arbejdsdage
1
Fødevarer
Egen emballage
AOAC 991.14
Nej
-
-
-
Analyseparameter: Detektionsgrænse: E. coli 1 CFU/g 2130.04 E. Coli i levnedsmiddel, ISO 16649-2
Pakkeinformation
Utilgængelig
3 Arbejdsdage
1
Fødevarer
Egen emballage
ISO 16649-2
Nej
-
-
-
Analyseparameter: Detektionsgrænse: E. coli 1 CFU/g 2130.00 E. Coli i levnedsmiddel, NordVal 036
Pakkeinformation
Utilgængelig
3 Arbejdsdage
1
Fødevarer
Egen emballage
NordVal 036
Ja
-
-
-
Analyseparameter: Detektionsgrænse: E. Coli STEC 1 Pr. 25 g 8535 E. Coli STEC i levnedsmiddel, ISO 13136
Pakkeinformation
Utilgængelig
3 Arbejdsdage
1
Fødevarer
Egen emballage
ISO 13136
Nej
-
-
-
Analyseparameter: Detektionsgrænse: Enterobakterier 1 CFU/ml 2052.06 Enterobakterier i levnedsmiddel, NordVal 034
Pakkeinformation
Utilgængelig
3 Arbejdsdage
1
Fødevarer
Egen emballage
NordVal 034
Nej
-
-
-
Analyseparameter: Detektionsgrænse: Enterokokker 10 CFU/g 2052.01 Enterokokker i levnedsmiddel, NMKL 68
Pakkeinformation
Utilgængelig
5 Arbejdsdage
1
Fødevarer
Egen emballage
NMKL 68
Nej
-
-
-
Analyseparameter: Detektionsgrænse: Fremmede kim 30 °C 10 CFU/ml 2033.32 Fremmede kim 30 °C i levnedsmiddel, ISO 13559
Pakkeinformation
Utilgængelig
4 Arbejdsdage
1
Fødevarer
Egen emballage
ISO 13559
Nej
-
-
-
Analyseparameter: Detektionsgrænse: Gær 10 CFU/g 2052.04 Gær i levnedsmiddel, NordVal 043
Pakkeinformation
Utilgængelig
4 Arbejdsdage
1
Fødevarer
Egen emballage
NordVal 043
Nej
-
-
-
Analyseparameter: Detektionsgrænse: Hydrogensulfid prod. bakterier 10 CFU/g CFU/g 2039.00 Hydrogensulfid prod. bakterier i levnedsmiddel, NMKL 184
Pakkeinformation
Utilgængelig
4 Arbejdsdage
1
Fødevarer
Egen emballage
NMKL 184
Nej
-
-
-
Analyseparameter: Detektionsgrænse: Listeria ivanovii, kvalitativ Pr. gr Listeria spp, kvalitativ Pr. gr Listeria monocytogenes, kvalitativt Pr. gr Listeria innocua, kvalitativ Pr. gr Listeria welshimeri, kvalitativ Pr. gr 8726 Listeria artsbestemmelse i levnedsmiddel, NordVal 022
Pakkeinformation
Utilgængelig
3 Arbejdsdage
1
Fødevarer
Egen emballage
NordVal 022
Nej
-
-
-
Analyseparameter: Detektionsgrænse: Listeria monocytogenes, kvalitativt Pr. 25 g 2060.10 Listeria monocytogenes, kvalitativt i levnedsmiddel, NordVal 022
Pakkeinformation
Utilgængelig
3 Arbejdsdage
1
Fødevarer
Egen emballage
NordVal 022
Ja
-
-
-
Analyseparameter: Detektionsgrænse: Listeria spp, kvalitativ Pr. 25 g 8652 Listeria spp, kvalitativ i levnedsmiddel, NordVal 022
Pakkeinformation
Utilgængelig
4 Arbejdsdage
1
Fødevarer
Egen emballage
NordVal 022
Nej
-
-
-
Analyseparameter: Detektionsgrænse: Mælkesyrebakterier 30°C 10 CFU/g 2052.08 Mælkesyrebakterier 30°Ci levnedsmiddel, ISO 7889
Pakkeinformation
Utilgængelig
5 Arbejdsdage
1
Fødevarer
Egen emballage
ISO 7889
Nej
-
-
-
Analyseparameter: Detektionsgrænse: Presumptive Clostridium perfringens CFU/g 2035.70 Presumptive Clostridium perfringens i levnedsmiddel, NMKL 95
Pakkeinformation
Utilgængelig
5 Arbejdsdage
1
Fødevarer
Egen emballage
NMKL 95
Nej
-
-
-
Analyseparameter: Detektionsgrænse: Salmonella (kvalitativ) Pr. 25 g 2052.23 Salmonella (kvalitativ) pr. 25g levnedsmiddel, AFNOR: BRD 07/06-07/04 (PCR)
Pakkeinformation
Utilgængelig
2 Arbejdsdage
1
Fødevarer
Egen emballage
AFNOR: BRD 07/06-07/04 (PCR)
Ja
-
-
-
Analyseparameter: Detektionsgrænse: Salmonella (kvalitativ) Pr. 25 g 2050.30 Salmonella (kvalitativ) pr. 25 g levnedsmiddel, AFNOR: BRD 07/11-12/05 (Rapid)
Pakkeinformation
Utilgængelig
3 Arbejdsdage
1
Fødevarer
Egen emballage
AFNOR: BRD 07/11-12/05 (Rapid)
Nej
-
-
-
Analyseparameter: Detektionsgrænse: Salmonella (kvalitativ, 5 x pool) Pr. 50 g 8658 Salmonella (kvalitativ, 5 x pool) pr. 50 g levnedsmiddel, AFNOR: BRD 07/06-07/04 (PCR)
Pakkeinformation
Utilgængelig
2 Arbejdsdage
1
Fødevarer
Egen emballage
AFNOR: BRD 07/06-07/04 (PCR)
Ja
-
-
-
Analyseparameter: Detektionsgrænse: Skimmel 10 CFU/g 2052.05 Skimmel i levnedsmiddel, NordVal 043
Pakkeinformation
Utilgængelig
8 Arbejdsdage
1
Fødevarer
Egen emballage
NordVal 043
Nej
-
-
-
Analyseparameter: Detektionsgrænse: Coliforme bakterier 1 CFU/g E. coli 1 CFU/g Salmonella (kvalitativ) Pr. 25 g Listeria monocytogenes, kvantitativt CFU/g 8534 Standard Mikrobiologisk pakke i levnedsmiddel
Pakkeinformation
Utilgængelig
4 Arbejdsdage
1
Fødevarer
Egen emballage
NordVal 036 / AFNOR: BRD 07/06-07/04 (PCR) / NordVal 022
Ja
-
Mikrobiologi / Fødevarer (53) - Side 1 af 3