-
-
Analyseparameter: Detektionsgrænse: Ethanol g/100g 8361.86 Ethanol i levnedsmiddel
Pakkeinformation
Pris: Utilgængelig
Discount groups: 1
Prøveart: Fødevarer
Emballage: Egen emballage
Metode: GC
Akkreditering: Ja
-
-
-
Analyseparameter: Detektionsgrænse: Polyphenoler mg/l 8361.88 Polyphenoler i levnedsmiddel
Pakkeinformation
Pris: Utilgængelig
Discount groups: 1
Prøveart: Fødevarer
Emballage: Egen emballage
Metode: HPLC
Akkreditering: Ja
-
-
-
Analyseparameter: Detektionsgrænse: Alkohol 0.01 vol % 8361.9 Alkohol i levnedsmiddel
Pakkeinformation
Pris: Utilgængelig
Discount groups: 1
Prøveart: Fødevarer
Emballage: Egen emballage
Metode: GC/FID
Akkreditering: Ja
-
-
-
Analyseparameter: Detektionsgrænse: Bisphenol A 0.5 mg/kg 8361.91 Bisphenol A i levnedsmiddel
Pakkeinformation
Pris: Utilgængelig
Discount groups: 1
Prøveart: Fødevarer
Emballage: Egen emballage
Metode: GC/MS
Akkreditering: Ja
-
-
-
Analyseparameter: Detektionsgrænse: Alkohol 0.01 ml/100 ml 8361.92 Alkohol i levnedsmiddel
Pakkeinformation
Pris: Utilgængelig
Discount groups: 1
Prøveart: Fødevarer
Emballage: Egen emballage
Metode: GC/FID
Akkreditering: Ja
-
-
-
Analyseparameter: Detektionsgrænse: Antibiotika 9201.01 Antibiotika i levnedsmiddel
Pakkeinformation
Pris: Utilgængelig
Discount groups: 1
Prøveart: Fødevarer
Emballage: Egen emballage
Metode: LC/UV
Akkreditering: Nej
-
-
-
Analyseparameter: Detektionsgrænse: Svovldioxid (SO2) mg/kg 9203.17 Svovldioxid (SO2) i levnedsmiddel
Pakkeinformation
Pris: Utilgængelig
Discount groups: 1
Prøveart: Fødevarer
Emballage: Egen emballage
Metode: AM/C/925
-
-
-
Analyseparameter: Detektionsgrænse: Kasein (allergen) 0.2 mg/kg 9203.19 Kasein (allergen) i levnedsmiddel
Pakkeinformation
Pris: Utilgængelig
Discount groups: 1
Prøveart: Fødevarer
Emballage: Egen emballage
-
-
-
Analyseparameter: Detektionsgrænse: Syrehæmmer (Antibiotica) 3010.5 Syrehæmmer (Antibiotica) i levnedsmiddel
Pakkeinformation
Pris: Utilgængelig
Discount groups: 1
Prøveart: Fødevarer
Emballage: Egen emballage
Metode: Milkoscan. Total Kim: NordVal033
Akkreditering: Ja
-
Øvrige / Fødevarer (59) - Side 3 af 3