-
-
Analyseparameter: Detektionsgrænse: Staph. Aureus 10 CFU/g 2052.02 Staph. Aureus i levnedsmiddel, ISO 6888
Pakkeinformation
Utilgængelig
4 Arbejdsdage
1
Fødevarer
Egen emballage
ISO 6888
Nej
-
-
-
Analyseparameter: Detektionsgrænse: Total kim 30 °C 10 CFU/g 2033.40 Total kim 30 °C i levnedsmiddel, NMKL 86
Pakkeinformation
Utilgængelig
4 Arbejdsdage
1
Fødevarer
Egen emballage
NMKL 86
Nej
-
-
-
Analyseparameter: Detektionsgrænse: Total kim 30 °C 1 CFU/cm2 2033.52 Total kim 30 °C, svab, NordVal 033
Pakkeinformation
Utilgængelig
3 Arbejdsdage
1
Fødevarer
Egen emballage
NordVal 033
Ja
-
-
-
Analyseparameter: Detektionsgrænse: Total kim 30 °C 1 CFU/g 2033.50 Total kim 30 °C i levnedsmiddel, NordVal 033
Pakkeinformation
Utilgængelig
3 Arbejdsdage
1
Fødevarer
Egen emballage
NordVal 033
Ja
-
-
-
Analyseparameter: Detektionsgrænse: Vibrio Parahaemolyticus, kvalitativ 10 Pr. 25 g 2020.21 Vibrio Parahaemolyticus, kvalitativ i levnedsmiddel
Pakkeinformation
Utilgængelig
1
Fødevarer
Egen emballage
ESGM-M551
Nej
-
-
-
Analyseparameter: Detektionsgrænse: Psykrotrofe bakterier 10 CFU/g 2033.38 Psykrotrofe bakterier i levnedsmiddel
Pakkeinformation
Utilgængelig
1
Fødevarer
Egen emballage
NMKL 86
Ja
-
-
-
Analyseparameter: Detektionsgrænse: Anaerobe sporer 1 CFU/g 2033.72 Anaerobe sporer i levnedsmiddel
Pakkeinformation
Utilgængelig
1
Fødevarer
Egen emballage
ESGMM316
Nej
-
-
-
Analyseparameter: Detektionsgrænse: Anareobe kim ved 21 °C 1 CFU/g 2033.73 Anaerobe kim 30°C i levnedsmiddel
Pakkeinformation
Utilgængelig
1
Fødevarer
Egen emballage
ESGMM316
Nej
-
-
-
Analyseparameter: Detektionsgrænse: Clostridium perfringens, sporer CFU/g 2036.10 Clostridium perfringens, sporer i levnedsmiddel
Pakkeinformation
Utilgængelig
1
Fødevarer
Egen emballage
NMKL 95
Nej
-
-
-
Analyseparameter: Detektionsgrænse: Campylobakter, kvalitativ Pr. 25 g 2037.10 Campylobacter, kvalitativ i levnedsmiddel
Pakkeinformation
Utilgængelig
1
Fødevarer
Egen emballage
ESGM/500
Nej
-
-
-
Analyseparameter: Detektionsgrænse: Campylobakter, kvantitativ CFU/g 2037.20 Campylobacter, kvantitativ i levnedsmiddel
Pakkeinformation
Utilgængelig
1
Fødevarer
Egen emballage
ESGM/500
Nej
-
-
-
Analyseparameter: Detektionsgrænse: Total kim 15°C 10 CFU/g 2041.01 Total kim 15°C i levnedsmiddel, Long & Hammer
Pakkeinformation
Utilgængelig
1
Fødevarer
Egen emballage
NMKL 184
Nej
-
-
-
Analyseparameter: Detektionsgrænse: Enterobakterier 10 CFU/g 2052.03 Enterobakterier i levnedsmiddel
Pakkeinformation
Utilgængelig
1
Fødevarer
Egen emballage
NordVal 034
Ja
-
-
-
Analyseparameter: Detektionsgrænse: Bacillus cereus 10 CFU/g 2052.09 Bacillus cereus i levnedsmiddel
Pakkeinformation
Utilgængelig
1
Fødevarer
Egen emballage
NordVal 045
Nej
-
-
-
Analyseparameter: Detektionsgrænse: Staph. Aureus sporer 10 CFU/g 2052.22 Staph. Aureus sporer i levnedsmiddel
Pakkeinformation
Utilgængelig
1
Fødevarer
Egen emballage
ISO 6888
Ja
-
-
-
Analyseparameter: Detektionsgrænse: Bacillus cereus sporer CFU/g 2052.29 Bacillus cereus sporer i levnedsmiddel
Pakkeinformation
Utilgængelig
1
Fødevarer
Egen emballage
NordVal 045
Nej
-
-
-
Analyseparameter: Detektionsgrænse: Termotolerante bakterier 1 CFU/ml 2052.90 Termotolerante bakterier i levnedsmiddel
Pakkeinformation
Utilgængelig
1
Fødevarer
Egen emballage
BS 4285-3-2:1991/ M&S 2.5:2007
Nej
-
-
-
Analyseparameter: Detektionsgrænse: Listeria spp, kvantitativ CFU/g 2060.20 Listeria spp, kvantitativ i levnedsmiddel
Pakkeinformation
Utilgængelig
1
Fødevarer
Egen emballage
NordVal 022
Nej
-
-
-
Analyseparameter: Detektionsgrænse: Pseudomonas spp. 10 CFU/g 2174 Pseudomonas spp. i levnedsmiddel
Pakkeinformation
Utilgængelig
1
Fødevarer
Egen emballage
ISO 13720
Nej
-
-
-
Analyseparameter: Detektionsgrænse: Pseudomonas , serotype best. 10 - 2175 Pseudomonas, serotype best. i levnedsmiddel
Pakkeinformation
Utilgængelig
1
Fødevarer
Egen emballage
Malditof
Nej
-
-
-
Analyseparameter: Detektionsgrænse: Klebsiella, serotype best. 10 - 2176 Klebsiella, serotype best. i levnedsmiddel
Pakkeinformation
Utilgængelig
1
Fødevarer
Egen emballage
Malditof
Nej
-
-
-
Analyseparameter: Detektionsgrænse: Identifikation udfra isolat 10 - 2177 Identifikation udfra Isolat i levnedsmiddel
Pakkeinformation
Utilgængelig
1
Fødevarer
Egen emballage
Nej
-
-
-
Analyseparameter: Detektionsgrænse: Vibrio, serotype best. 10 Pr. 25 g 2178 Vibrio, serotype best. i levnedsmiddel
Pakkeinformation
Utilgængelig
1
Fødevarer
Egen emballage
ESGM-M550
Nej
-
-
-
Analyseparameter: Detektionsgrænse: Clostridium Botulinum 10 CFU/g 2179 Clostridium Botulinum i levnedsmiddel
Pakkeinformation
Utilgængelig
1
Fødevarer
Egen emballage
Malditof
Nej
-
-
-
Analyseparameter: Detektionsgrænse: Bidfo, serotype best. 10 - 2180 Bifdo, serotype best. i levnedsmiddel
Pakkeinformation
Utilgængelig
1
Fødevarer
Egen emballage
Malditof
Nej
-
Mikrobiologi / Fødevarer (53) - Side 2 af 3