-
-
Analyseparameter: Detektionsgrænse: Saccharomyces boulardii 1 CFU/g 2183 Saccharomyces boulardii i levnedsmiddel
Pakkeinformation
Pris: Utilgængelig
Discount groups: 1
Prøveart: Fødevarer
Emballage: Egen emballage
Metode: BS EN 15789:2009
Akkreditering: Nej
-
-
-
Analyseparameter: Detektionsgrænse: Mycobacterium avium subsp. Paratuberculosis % 3010.45 Mycobacterium avium subsp. paratuberculosis i levnedsmiddel
Pakkeinformation
Pris: Utilgængelig
Discount groups: 1
Prøveart: Fødevarer
Emballage: Egen emballage
Akkreditering: Ja
-
-
-
Analyseparameter: Detektionsgrænse: Parasitter 4001 Parasitter i levnedsmiddel
Pakkeinformation
Pris: Utilgængelig
Discount groups: 1
Prøveart: Fødevarer
Emballage: Egen emballage
Akkreditering: Nej
-
Mikrobiologi / Fødevarer (53) - Side 3 af 3